Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo 146 ts или boxer 1.6

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfa Romeo 146 ts или boxer 1.6

Здравеите,приятели от 10 години карам Opel но горката вече е старичка така че мисля да я сменявам с Alfa 146 но се колебая между двата двигателя.Един маистор ми каза че боксера нямал добро смазване,a ts бил скъп за подръжка вие какво ще кажете.

Ползвай търсачката има писано много по темата.

Боксера е до 97г. T.S. е след това.
    "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
    Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
    Opel Astra J GTC

Comment

чел съм много но наи ме заинтригува това със смазването на боксера а иначе издава много готин звук.

Comment

Съвет: не слушай подобен тип майстори - всеки си говори каквото му дойде. Особено тези кварталните, дето освен VW и Opel други коли не признават.

Моята е на 227 000 и върви идеално. Според теб дали ако нямаше добро смазване щеше да издържи до толкова?
        Alfa Romeo 156 '04 2.4 JTD M-jet

Comment

но наи ме заинтригува това със смазването на боксера
          Тоя дето ти го е казал му кажи да се гръмне, защото е точно обратното-много балансиран мотор с много добро мазане
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

А бе и моя е с лошо смазване,ама като му сипя масло знаеш к`во убаво се маже! Колкото до скъпата поддръжка на T.S. моделите- на коя кола 99-00г. примерно и е евтина поддръжката?
            sigpic33201
            930 Quattroporte

Comment

Working...
            X